Klassikerträff – Olofsfors Bruk i Nordmaling

Laddar Karta...

Datum/Tid
13/06/2015
Hela dagen

Plats
Olofsfors bruk

Kategorier


webb1Kom till vackra Olofsfors Bruk i Nordmalings kommun
lördagen den 13 juni. Ifjol kom uppemot 150 klassiska bilar, motorcyklar och mopeder och i år är Klassiker med och arrangerar.

Boka in lördagen den 13 juni! Då hålls för tredje året en träff vid vackra Olofsfors Bruk mellan Umeå och Örnsköldsvik. Det är klassikerläsaren Anders Linné som dragit igång träffen tillsammans med ett par kompisar. I år kommer Klassiker vara med och arrangera.
– Det började som en renodlad Saabträff 2013 och 2014 var alla entusiastfordon välkomna. Det kom uppemot 150 bilar, motorcyklar och mopeder ifjol, säger Anders Linné.
På programmet i år står bilpresentation som leds av Klassiker, tipspromenad, design- och modellbilsutställningar och dessutom är det öppet i de olika bruksmiljöerna som masugnen och stångjärnshammaren.

http://www.klassiker.nu/olofsforsmotor

Preliminärt program

Kl 10.00
Träffen öppnar. Alla klassiska fordon är välkomna. Det finns också en särskild plats för nyare entusiastbilar. För den som vill finns möjlighet att sälja bildelar och tillbehör i vårt loppisområde. Inomhus kan man ta en titt på vår modellbilsutställning. Under dagen kan den som vill gå en tipsrunda och det finns också möjlighet att gå guidade turer runt bruket med anor från 1762. Det är också öppet i masugnen, Stångjärnshammaren och Bruksmuséet. Förtäring finns att köpa på Café Anno och i Olofsfors Herrgård.

Kl 11.30 och 13.30
Klassiker presenterar utvalda bilar.

Kl 14.30
Prisutdelning till juryns och folkets val.

Kl 15.00
Träffen avslutas.

Fri entré!

Mer info på:
www.facebook.com/olofsforsmotor

Text: Fredrik Nyblad
Share
Share